طرز تهیه خامه کیک اسفنجی
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه خامه کیک اسفنجی

 

خامه کیک,طرز تهیه خامه کیک,دستور تهیه خامه کیک

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه خامه کیک در منزل

مواد لازم خامه کیک

  1. سفیده تخم مرغ :•: سه عدد
  2. شکر سفید :•: یک فنجان سر خالی
  3. عصاره وانیل :•:  نصف قاشق
  4. آب :•: نصف فنجان
  5. نمک :•: به مقدار لازم

کیک تولد دخترانه,طرز تهیه کیک تولد دخترانه,دستور تهیه کیک تولد دخترانه

خامه کیک تولد,تهیه خامه کیک,آموزش خامه کیک

آموزش شیرینی پزی و روش تهیه خامه کیک قنادی در منزل

طرز تهیه خامه کیک

  • برای تهیه خامه کیک ابتدا ظرف مناسبی که مقاوم در برابر حرارت باشد آماده کنید،بعد تخم مرغ ها را شکسته و سفیده را از زرده جداکنید.
  • سفیده ها را درون ظرفی ریخته و به کمک هم زن هم بزنید تا یکدست شود،سپس شکر،نمک و آب را به سفیده ها اضافه نمایید،
  • بعد قابلمه ای را تا نصفه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.زمانی که آب به جوش آمد ظرفی که سفیده ها درون آن بود را روی قابلمه قرار دهید،و مواد داخل ظرف را باهم خوب مخلوط کنید.
  • تا شکر در بقیه مواد حل شود،این کار را تا حدود 3 الی 4 دقیقه ادامه دهید.
  • بعد ظرف را از روی قابلمه بردارید،ظرف بزرگتری آماده کنید و مواد را داخل آن بریزید و به کمک همزن برقی با دور متوسط حدود 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا مواد داخل ظرف سفید و براق شوند و فرم بگیرند.
  • دور همزن را روی دور کم بگذارید و در همین حال عصاره وانیل را به مواد اضافه نمایید.حال خامه کیک شما آماده است،
  • شما باید بلافاصله بعد از آماده شدن، خامه کیک را برای تزیین کیک استفاده نمایید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

کیک کاکائویی,طرز تهیه کیک کاکائویی,دستور تهیه کیک کاکائویی

طرز تهیه خامه کیک اسفنجی

 





:: برچسب‌ها: طرز تهیه خامه کیک اسفنجی ,
:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: